tiistai 30. kesäkuuta 2015

Neitsyys

Mikä ensimmäisestä kerrasta tekee niin ison asian? 
Ennen merkitystä oli enemmänkin sillä, että neitsyitä pidettiin "puhtaina" ja häpäisemättöminä.
Nykyään asia on iso enemmänkin siksi, että media luo paineita ja porno antaa täysin vääristyneen kuvan siitä mitä seksi on... Ensimmäisen kerran kuuluukin olla hieman kömpelö ja jännittynyt!
Itse en kovinkaan neitsyyttäni varjellut tai säästellyt sen enempää... Olin 15-vuotias kun ekan kerran hyppäsin lakanoiden väliin. Tosin sitä ennen oli jo ollut jonkinnäköistä käsikopeloa.
Minuuttiakaan en ole katunut tapahtumia ja tekisin asiat täysin samalla tavalla kuin silloinkin (tosin liukkarituubin ottaisin laukkuun mukaan :D) 
Minulle se ei ollut iso juttu, enemmänkin helpotus, että sai vihdoin tietää miltä se tuntuu ja "ekan kerran jännitys" hävisi. Asiahan voisi olla toisin, jos tilalla olisi ollut joku muu kuin ystävä. Minulla kävi hyvä tuuri <3 

Neitsyyteni vei mies, jonka olin tuntenut läpikotaisin jo monta vuotta. Joskus oli ollut jotain pientä sutinaa , muttei sen enempää. 
Istuimme porukalla iltaa ulkona ja nautimme kesäsäästä, illan edetessä ihmiset alkoivat valumaan koteihinsa ja sovittiin, että jään ystäväni luo yöksi(eihän alaikäisenä voinut kännissä kotiin mennä).
Päädyttiin samaan sänkyyn nukkumaan, pikkuhiljaa kädet alkoivat vaeltelemaan ja huulet kohtaamaan.
Sitten. Sitten tuli se kaiken ratkaiseva, hiljaisuuden rikkova kysymys "pitäskö meen?" Vatsanpohjassa kouraisi, katsoin miestä silmiin ja vastasin myöntävästi.
Tuskastuttavan, ikuisuudelta tuntuvan kuminlaittohetken jälkeen alkoi vielä tuskaisempi vaihe: "miten tää homma oikeen toimii?"
"Noh perus lähetyssaarnaaja ja sisään vaan", molemmat ajatteli mielessään. Juu ei, ei ihan niin. Muuten hiki puski päälle ja jokapaikka nahkeana, mutta jalkojen välissä vallitsi saharan autiomaa. Edes kumin liukasteet eivät auttaneet. Päätin, ettei homma nyt ainakaan tähän voi jäädä, minähän muuten menetän neitsyyteni tänä yönä yhdelle parhaista ystävistäni! Väkisin vaan...
Voi luoja, miten se kipu sumensi ajatukset ja kasvoille vääntyi tuskan ilme. Nyt se oli sisällä, teki mieli huutaa ja ulvoa silkasta kivusta! Vähän ajan kuluttua tunne kuitenkin oli hyvä ja kipu vain häivähdys taka-alalla. Ei sitä tosin kovin kauaa kestänyt, kun hyvänolon tunne saavutti jo miehenkin.
Mielessäni pieni kiltti naapurintyttö hyppi ja hihkui onnesta "VIHDOIN! Nyt se on menetetty!"
Aamulla herätessä, eilisillan tapahtumat muistuivat mieleen ja päässä vaelsi ajatukset: "ollaankohan me nyt enää kavereita normaaliin tapaan? Kaduttaakohan miestä? Miten mun kuuluu käyttäytyä?"
Ei kauaakaan tarvinnut panikoida, kun kumilla oli taas käyttöä. Ei tuntunut enää niin pahalta, toki aluksi kipu viilsi luissa ja ytimissä, mutta pääsin kuitenkin jo nauttimaan itse seksistä.
Kotiin päästyä oli kyllä kiva istahtaa isän kanssa aamupalapöytään, voi isä kun vaan olis tiennyt mitä tyttö oli viime yönä tehnyt :)

-Naapurintyttö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti