torstai 2. heinäkuuta 2015

3. Ihastus

Ihastuminen. Se on se jännä tunne, kun etsit toista katseellasi ja vihdoin sen löydettyäsi, hymy nousee kasvoille.
Sen jälkeen pakenet tilannetta, etkä uskalla katsoa samaan suuntaan enää toistamiseen ja säheltäminen alkaa... Kävelet ovea, tolppaa, tuolia, pöytää, ihmistä tai mitä vaan päin, niin että tömähtää. Huoh, sellanen mä oon...
Enkä myönnä tunteitani KENELLEKÄÄN ennen kuin homma on vakaalla pohjalla!

Mulla oli ihastus samassa koulussa, mutta eri luokka ja kaveripiirit. Joskus oli vähän jotain humalapäissään tullu sähellettyä, ei kuitenkaan mitään vakavaa. Selvinpäin ei ikinä sanottu sanaakaan toisillemme tai edes katottu päin. 
Sitten järjestettiin vähän yökoulun tapainen "tapahtuma". Kaikilla isot jatkosuunnitelmat joihin tietysti kuului alkoholi. Ajauduin jotenkin samaan porukkaan kiinnostuksenkohteeni kanssa.
Joimme, saunoimme, pelasimme korttia ja mitä näitä nyt on ...
Illan päätteeksi päädyimme samaan sänkyyn nukkumaan, tai niin no nukkumaan ja nukkumaan.
Kaikki oli ihan täysin erilaista kuin aikaisemmilla kerroillani, tajusin miten itse pystyy vaikuttamaan siihen miltä tuntuu. Ja oih, se tuntui hyvälle , ei kipua, ei pienintäkään kipua.
Sitten, sitten tuli taas pelätty "tuutko päälle?" Eih, ei taas! 
Vaikkei ollut hajuakaan, mitä siinä kuuluisi tehdä tai miten piitäisi olla, otin riskin ja hyppäsin ratsaille. 
Joo ei paha, tuntuu hyvälle, mies näyttää myös nauttivan. Jes, hyvä minä! Vähän rytmin kanssa oli hakemista , mutta sekin helpotti, kun ei ajatellut asiaa. Ei se nyt niin vaikeeta ollutkaan! 
Nautein seksistä hänen kanssaan, ensimmäistä kertaa elämässäni nautein seksistä. Asentoja oli käytössä tosin vain kaksi, mutta enempää ei tarvittu :)

Eli kun sanotaan, että seksi tunteiden kanssa on täysin erilaista kuin tunteeton yhdenillan pano, voin osittain jopa allekirjoittaa väitteen.
Voi tosin olla, että kyse oli yksinkertaisesti vain siitä, että aloin rentoutumaan ja päästä kärryille miten homma toimii. Tiiä sitä sitten... 
Ps. Meistä ei kyllä tullut myöhemmin mitään, onneksi. Ollaan kyllä ihan eri planeetoilta :D 

-Naapurintyttö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti